2012. szeptember 2., vasárnap

Hogyan jutsz el a piknikre, és onnan haza?



Néhány fontos információ: hogyan juthatsz el a 4Fenyő Piknikre, és hogyan juthatsz onnan haza?

ODAJUTÁS

AUTÓVAL
Budapestről az M5-ös autópályán kell indulni Szeged felé, és az M7-es felé átvezető szakaszon kell rátérni a nullásra. Onnan a Ráckeve-Baja irányt követve tanácsos áttérni az 51-es főútra, és jönni-jönni a Dunavarsányi leágazásig.

Másik lehetőség, hogy az ember a Boráros tértől kifelé indul a Soroksári úton, Soroksáron, a felüljárónál letér az 510-es útra, áthalad Dunaharasztin, majd Taksonyon. Taksony központjában a Bugyi felé útra kell kanyarodni (balra), onnan pedig néhány perc múlva jobbra Dunavarsány felé.

Mindkét úton kb 30-40 perc alatt lehet eljutni a belvárosból a végcélig.

A Bakterház Pizzéria és a Petőfi Művelődési Ház előtt lehet parkolni, illetve a közelben van még egy CBA viszonylag nagy parkolóval.

Vigyázzatok magatokra az 51-esen a dunavarsányi leágazásnál, és ránk a város előtti nagy kanyarban (biciklisek!!!), meg ha már beértetek a városba!

BUSSZAL
Autóbusz a Népliget állomásról indul, a délegyházi járatot kell keresni, könnyű mert a 655-ös számot viseli. A jegyet Dunavarsány vasútállomásig kell megváltani, a menetidő kb 50 perc. Ha megérkeztél és leszálltál, fordulj meg, gyere vissza 50 métert, és a pizzériában vagy, szemben ott a művház.

VONATTAL
Vonat Kőbánya-Kispestről, illetve Ferencváros állomásról indul Kunszentmiklós-Tass vagy Kiskunhalas célállomásokkal. A menetrendet könnyű megjegyezni: minden óra-harminckettőkor indul a szerelvény a Kökiről, és kb 8-10 perccel később ér Ferencvárosba. A menetidő 38 perc. Ha leszálltál, fordulj meg, gyere vissza 50 métert, és a pizzériában vagy, szemben ott a művház.


HAZAJUTÁS

Szeptember 8., szombat esete:
Utolsó busz: 20:36, ez 21:30-kor ér a Népliget pályaudvarra
Utolsó vonat: 20:44, ez 21:25-kor ér Kőbánya-Kispestre

Szeptember 9., vasárnap reggel:
Első busz: 4:36, ez 05:30-re ér a Népligetre
Első vonat: 03:47, ez 04:25-re ér Kőbánya-Kispestre

FIGYELEM!
SZEPTEMBER 9-ÉN HAJNALBAN, NEM SOKKAL ÉJFÉL UTÁN KÖZVETLEN INGYENES BUSZT INDÍTUNK A PIKNIK HELYSZÍNÉRŐL AZ EUROPARKHOZ!

Tehát aki lemaradt az utolsó vonatról, buszról, és nem akar hajnalig várni, bejut a városba.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése