2011. augusztus 25., csütörtök

Új fröccs a fröccstörténelemben - ingyen kóstolhatsz!!!

A spriccer - vagy ahogy Vörösmartynak köszönhetően magyarul nevezzük: a fröccs - kedvelői tudják, e kiváló italnak annyi fajtája létezik, hogy szinte képtelenség felsorolni. Itt és itt olvashatni alaposabb felsorolásokat, de engedtessék meg kiragadni néhány olyan változatot, amelynek már a neve is borzongást okoz a fröccskedvelőben.

A házmestert és a viceházmestert mindenki ismeri, a polgármestert és az alpolgármestert már talán kevésbé, a bakteranyós pedig kendőzetlenül vall a magyar néplélekről. Zseniális a Puskás-fröccs avagy 6:3, amely a keverési arányra utal, és nekünk nagyon kedves a maflás, valamint a távolugrás is.

Fröccskedvelők, figyelem! A fröccstörténelemben először kínálunk 4Fenyő Fröccsöt szeptember 3-án Dunavarsányban a 4Fenyő Pikniken. Aki ott lesz a megnyitón, vendégünk egy ilyen italra, amelyet a népszáj máris elkezdett Ady-fröccsnek nevezni, noha Adyhoz azért így, direktben nincs köze.

A keverési arányt egyelőre nem áruluk el, de azt igen, hogy már létezik Nagyfenyő és Kisfenyő változat is, amelyet az évszaktól függően variálhatunk.

A 4Fenyő Piknik programja itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése