2011. szeptember 1., csütörtök

Hogyan jutsz el a 4Fenyő Piknikre?

Bár ma már a legtöbben a GPS irányítására bízzák magunkat, a biztonság kedvéért adunk néhány praktikus információt az érkezéssel kapcsolatban.

AUTÓVAL
Budapestről az M5-ös autópályán kell indulni Szeged felé, és az M7-es felé átvezető szakaszon kell rátérni a nullásra. Onnan a Ráckeve-Baja irányt követve tanácsos áttérni az 51-es főútra, és jönni-jönni a Dunavarsányi leágazásig.

Másik lehetőség, hogy az ember a Boráros tértől kifelé indul a Soroksári úton, Soroksáron, a felüljárónál letér az 510-es útra, áthalad Dunaharasztin, majd Taksonyon. Taksony központjában a Bugyi felé útra kell kanyarodni (balra), onnan pedig néhány perc múlva jobbra Dunavarsány felé.

Mindkét úton kb 30-40 perc alatt lehet eljutni a belvárosból a végcélig.

A Bakterház Pizzéria és a Petőfi Művelődési Ház előtt lehet parkolni, illetve a közelben van még egy CBA viszonylag nagy parkolóval.

Vigyázzatok magatokra az 51-esen a dunavarsányi leágazásnál, és ránk a város előtti nagy kanyarban (biciklisek!!!), meg ha már beértetek a városba!

BUSSZAL
Autóbusz a Népliget állomásról indul, a délegyházi járatot kell keresni, könnyű mert a 655-ös számot viseli. A jegyet Dunavarsány vasútállomásig kell megváltani, a menetidő kb 50 perc. Ha megérkeztél és leszálltál, fordulj meg, gyere vissza 50 métert, és a pizzériában vagy, szemben ott a művház.

VONATTAL
Vonat Kőbánya-Kispestről, illetve Ferencváros állomásról indul Kunszentmiklós-Tass vagy Kiskunhalas célállomásokkal. A menetrendet könnyű megjegyezni: minden óra-harminckettőkor indul a szerelvény a Kökiről, és kb 8-10 perccel később ér Ferencvárosba. A menetidő 38 perc. Ha leszálltál, fordulj meg, gyere vissza 50 métert, és a pizzériában vagy, szemben ott a művház.

Program itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése